Моя погода Кривий Ріг

неділю, 28 квітня 2013 р.

Вчимо самі!

Посмішка

ШколаМи будемо вчитись самі. Слухайте уважно, і головне зрозумійте: самонавчання це не одне, коли тебе вчать.

Вчитись самому, і вчать тебе це різне. Не раз мені доводилось самому виправляти роботу людей з дипломами.

Люди самоосвіти це таємниця часів, ми й не підозрюємо як завтра побачимо нових геніальних людей, чутких, і просвітлених й дивуємось дуже, це помітно, як казав в кіно “Место встречи изменить нельзя”, що у них це на лобі написано. Ми бачимо їх на телебаченні й відчуваємо скрізь але не так часто. Такі люди завжди мають попит й успіх, і як ми кажемо “не пропадуть” їх беруть в кампанії, вони стають керівниками, і вміють складати власну справу.

Я також люблю вираз “Опановування” вдумайтесь в нього…

Я всьому вчився сам від початку, а до кінця вчусь “рухатись”, і це не дуже успішно(травма хребта, знаєте), а відтак починав з малювання, маленьким я вчився всьому… і маю здібність схопити будь яку тему чи освоїти матеріал, тому себе я називаю налагоджувачем чи майстром, а в Інтернет мене часто сприймають як “позбавлений логіки” тобто не стандартна не завчена тактика або домоспечена, ну… друзі звуть мене краще “чудак”.

Отже в домашніх умовах я в 11 років виготовив першу чорно-білу фотокартку, обладнавши власну фотомайстерню, і навіть самостійно проявив кольорову фотоплівку .

Не ясно яким дивовижним способом, без книжок я навчився лагодити годинники, і сьогодні вмію полагодити настільний чи настінний годинник.

Старшокласником я почав опановувати радіо хобі, і навчився ремонтувати від радіоприймача до відчизнянного телевізора, а також освоїв механіку як швейні машинки чи пилосос чи пральні машинки.

Скільки вистачало здоров’я я вивчав садівництво й успішно формував крону дерева чи винограду чи моя перша робота “хірурга” окуліровка дерева.

А, що я вивчаю сьогодні: намагаюсь опанувати комп’ютер, ремонт, оптимізація та керування, і корисне застосування.

Сьогодні, і раніше я проходжу курси в біблійному інституті(дивимось уточнення в моєму профілю).

Сьогодні я вивчаю як купити взуття через Інтернет-магазин.

Ви теж сьогодні навчаєтесь(не важливо чому, головне, що сьогодні, і самостійно)? Значить я Вас поважаю!

Мене цікавлять люди які сьогодні чомусь навчаються але цікаво й те, що ми вже вміємо. Найцікавіші моменти навчання та обмін досвідом це мій блог.